Målare i Stockholm

Här hittar du målerifirmor i Stockholm. Hittamålare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation som vill få offerter från en målare som erbjuder måleri- och tapetseringstjänster.

Det finns mängder av målare i Stockholm, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag och målerifirmor. 

Var noga med att beskriva ditt behov så detaljerad som möjligt – det ger målarna i Stockholm bättre möjligheter att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i formuläret så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att firmor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

För alla typer av måleriarbete

Vårt kontaktformulär fyller du i när du behöver komma i kontakt med målerifirmor i Stockholm. Det är det enklaste och smartaste sättet att hitta de bästa målarna, baserat på pris och kvalitet, då du får svar från upp till fem olika målare samtidigt och kan jämföra det erbjudanden.

Det är också det bästa sättet att hitta utförare av just det måleriarbete som du vill ha utfört. Även om det finns många målarfirmor i Stockholm så är de alla inte specialiserade på samma områden, så det är tidskrävande och jobbigt att själv kontakta flera firmor och hoppas att de ska kunna tillgodose dina behov. Via vår samarbetspartner matchas istället din förfrågan mot rätt målare, och sedan är det bara en fråga om att välja den som kan ge dig det mest prisvärda erbjudandet.

För alla typer av personer

Så oavsett om det handlar om att måla om sommarstugan, tapetsera om i barnens rum, kontorets lokaler eller bostadsrättsföreningens radhus så hittar du rätt målare för uppdraget via oss.

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag på måleriarbete. Sätt igång med att hitta din målare i Stockholm redan idag, genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan och skicka iväg din kostnadsfria offertförfrågan!

Våra senaste förfrågningar

 • Irene bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Villa i avaträsk dorotea
 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Fasadrenovering
  Utvändig fasadmålning hotell
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Tapetsering i sovrum
 • Bruno bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Måla väggar och tak i fyra rum (17+20+13+9 kvm) i en lägenhet, varav i två av dem (13+9 kvm) ska bara två av väggarna målas inklusive borttagning av strukturtapet där. Samt byta laminatgolv i ett rum med förråd (17+2 kvm)
 • caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  vi bygger en villa strax norr om Örebro önskar höra om prisförfrågan på:
  -Spackling väggar och tak samt målning tak
  -Våtrumsmålning enbart tak i dusch utrymmen
  2 våningshus a totalt 151 kvm
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  tapetsering vardagsrum, sovrum
 • Lennart bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Lasera furutak och väggar vitt, stort vardagsrum, högt, kök, väggar.
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Måla om 4 rum som idag är tapetserade.
  totalt: ca 44m2 golvyta i de 4 rummen som skall målas om.
  Tapeten skall antingen rivas eller överlappskäras/spacklas/slipas.

  SMS eller mail för kontakt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.